Flexpoolmedewerkers gezocht!

Vind jij het leuk om in te vallen op verschillende locaties? En vind je het belangrijk de vrijheid te hebben om zelf aan te geven wanneer je wil werken? Dan zoeken we jou!

Mail je motivatie en cv naar recruitment@werkenindekinderopvang.info en wordt onze flex-collega!

Kinderopvang Holding is onze overkoepelende verzamelnaam voor tien samenwerkende kinderopvangorganisaties. Samen vangen wij zo’n 7000 kinderen op met circa 560 medewerkers in het werkgebied Midden Nederland. Vanuit het servicekantoor in Utrecht werken de ondersteunende diensten klantenservice en contact, financiën, marketing & communicatie, salaris en HR, facilitair en ICT. Wij bieden een professionele en leuke werkomgeving met volop kansen om je talenten verder te ontwikkelen en doorgroeikansen.

Werken bij bso de Oase

Op zoek naar vacatures in de kinderopvang? Bso de Oase zoekt:

Pedagogisch medewerker 0 uren

Bso de Oase in Nieuwerkerk aan den IJssel kan wel wat hulp gebruiken! Vind jij niets leuker dan kinderen een leuke namiddag te bezorgen? Dan ben jij de pedagogische medewerker die we zoeken. Het gaat om een 0 uur contract, dus als er mensen vrij zijn of ziek zijn ben jij bereidt om in te vallen.

Wat ga jij doen?
Als pedagogisch medewerker vang je kinderen na schooltijd met een grote glimlach op. Na een hapje en een drankje nodig je de kinderen uit om deel te nemen aan leuke activiteiten of laat je ze lekker vrij spelen. Natuurlijk begeleid je de groep gedurende de middag met veel enthousiasme en besteed je aandacht aan de ontwikkeling van de kinderen.

Jouw talenten
– Je beschikt over een relevant mbo- of hbo-diploma.  Deze kan je controleren op www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma
– Je hebt een creatief brein. Elke dag nieuwe activiteiten bedenken, daar draai jij je hand niet voor om.
– Persoonlijk contact onderhouden met ouders is voor jou ook geen probleem.
– Je helpt je collega’s graag uit de brand.
– De christelijke identiteit is jou niet vreemd.
– Je bent het liefst van maandag tot en met vrijdag beschikbaar.

Jouw werkplek
Bso de Oase is de leukste buitenschoolse opvang van Nieuwerkerk aan den IJssel! Wij werken vanuit het idee dat ieder kind uniek is en dat er bewust aandacht moet worden geschonken aan de eigenwaarde van het kind. De ontwikkeling van de eigen persoonlijkheid, talenten en kwaliteiten van het kind staan hierin centraal. Samen spelen en samen leven vinden wij ook belangrijk

Wat krijg je van ons?
Naast een salaris conform de CAO Kinderopvang en een interessant pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een functie op oproepbasis, maar de mogelijkheid om het aantal uren uit te breiden is aanwezig. Bovendien kom je terecht in een gezellig team!

Meer informatie?  Bel naar de Recruiter van BSO de Oase op 06-40252901 of solliciteer door een mailtje met je motivatie en CV te sturen.