1

kdv De Flierefluiter, Bennekom

2

bso De Flierefluiter, Bennekom

3

kdv Papendorp, Utrecht

4

bso Voorn, Utrecht

5

kdv Voorn, Utrecht

6

kdv ’t Weiland, Utrecht

7

bso De Groene Weide, Utrecht

8

kdv ’t Zand, Utrecht

9

bso ’t Zand, Utrecht

10

bso Waterwin, Utrecht

11

kdv ’t Spoor, Utrecht

12

bso Willibrord, Utrecht

13

bso de oase

Werken in de kinderopvang?

Heb jij een leuke vacature voor een functie bij één van onze kinderdagverblijven of bso’s gezien? Sta je op het punt om jouw overtuigende motivatiebrief te versturen? Dan is het goed om te weten wat werken bij  inhoudt.

Onze missie

Onze kinderopvang organisaties willen een betekenisvolle bijdrage leveren aan de samenleving. Dit is de missie die alle medewerkers motiveert hun beste beentje voor te zetten. Met persoonlijke aandacht en ontwikkelingsstimulering voor onze medewerkers en voor de kinderen.

Onze visie

Wij zijn meer dan alleen oppas. Wij zien kinderopvang als een verlengstuk van de thuissituatie, met een plus. Onze organisaties bieden een klimaat dat aansluit bij de wensen en behoeftes van ouders en samenwerkingspartners. Bovendien willen we een gewaardeerde partner van de brede schoolontwikkeling (IKC/onderwijs), gemeentes, jeugdzorg en wijkorganisaties zijn. Wij hebben ervaring met schoolontwikkeling en onderwijs: IKC Lumiar (www.lumiar.nl)

Strategische doelen

We beschouwen ons als maatschappelijke ondernemingen die betrokken zijn bij wat er in haar omgeving speelt. Wij willen dat klanten met trots zeggen dat hun kinderopvang meer is dan de willekeurige opvang om de hoek; dat hun kinderopvang de allerleukste van de regio is! We bieden iets extra’s, zowel aan klanten als aan medewerkers en samenwerkingspartners.

Vragen over vacatures?

Neem dan contact met ons op!

tel:06-40252901