Flexibele Medewerker Buitenschoolse Opvang (15 -20 uur)

Het Fantaziehuis zoekt een creatieve of sportieve alleskunner met een aanstekelijk talent

Flexibele Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse Opvang (15-20 uur)

Doen waar je goed in bent, zijn wie je bent

 

Het Fantaziehuis verzorgt buitenschoolse opvang van de scholen Victor Hugo (Montessori Onderwijs) en Johan de Witt (openbaar onderwijs) in de wijk Oog in Al in Utrecht. Het Fantaziehuis is onderdeel van Kinderopvang Holding B.V. in Utrecht. De holding heeft 9 kinderopvang labels onder haar hoede, waaronder Het Fantaziehuis. Samen vangen wij circa 7.000 kinderen op met ruim 560 medewerkers in het werkgebied Midden Nederland.

Het Fantaziehuis is een originele kinderopvangorganisatie met een uitgesproken visie. Wij vinden dat kinderen zelf getalenteerd zijn en dat kinderen zich op veel verschillende manieren uitdrukken: zij hebben daarvoor honderd talen. Wat wij doen, is samen met de kinderen hun unieke talent ontdekken en hen helpen dit zelf verder te ontwikkelen. We werken hierbij volgens de visie van de pedagogiek van Reggio Emilia en Emmi Pikler en maken bewuste (en dus vaak andere) keuzes in ons beleid. In onze werkwijze zijn kunst, cultuur en natuur belangrijke aspecten. Zo hebben we een kunstjuf met leuke, rare en originele ideeën om samen te ondernemen. Dat maakt ons anders dan andere kinderopvang.

 

Verspreid jouw unieke talent op onze BSO!

Ben je creatief  en weet je de artistieke kant uit kinderen te halen?  Heb jij een aanstekelijk muzikaal talent?

Ben je een energieke & sportieve PM’er die in is voor een actief spel, yoga of een potje voetbal?

Ben jij die avonturier die tenten bouwt met takken uit de tuin of zelfgemaakte broodjes boven de vuurschaal bakt?

Kortom: we zoeken naar nieuw eigengereid talent om met veel passie en voldoening kinderen te leren om de beste versie van zichzelf te worden. Als BSO medewerker weet je te ontdekken waar de kinderen blij van worden na een schooldag. Jij vindt aansluiting en gaat met de kinderen mee op hun ontdekkingsreis naar hun talenten en nieuwe ideeën. Een ding nog: we houden van buiten spelen. Dit doen we elke dag, wat voor weer het ook is. Ons motto is ‘slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding’.

 

Wie zoeken we?

 • Je hebt een geldig MBO 3 of 4 niveau diploma om te kunnen werken bij de Buitenschoolse Opvang. Wil je weten of jouw diploma voldoet, kijk dan op kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma
 • Je hebt al ervaring opgedaan in het werken met kinderen van 4 tot 12 jaar;
 •  Je bent creatief in denken en doen, durft te ondernemen en neemt initiatief;
 •  Je ziet mogelijkheden en grijpt nieuwe kansen;
 •  Je bent flexibel, weet je eigen plannen te laten varen om nieuwe ideeën van de kinderen te omarmen;
 •  Je deelt je talenten graag met de kinderen en je collega’s;
 •  Je kunt samenwerken, werkt graag in en met een team maar kan tevens goed zelfstandig werken;
 •  Je denkt en groeit mee om zo samen de buitenschoolse opvang nog sprankelender te maken.

 

Wat krijg je van ons?

Een unieke, creatieve en inspirerende plek waarin de buitenschoolse opvang zich voortdurend ontwikkelt en jij mee mag denken.

 • Een dienstverband voor 15-20 uur per week;
 • Een salaris conform de cao kinderopvang; schaal 6 (€ 2.182 – € 2.899) afhankelijk van opleiding en werkervaring;
 • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een reiskostenvergoeding, deelname aan het fietsplan, korting bij collectieve zorgverzekeringen, een eindejaarsuitkering, een mooie regeling wanneer je jouw eigen kind(eren) plaatst en een aanbrengpremie voor nieuwe collega’s;
 • Een gemotiveerd en gezellig team van collega’s;
 • Een warm welkom!

 

Solliciteren?

Wil je eerst nog een paar vragen stellen? Bel of app met onze recruiter Coby Koelewijn, bereikbaar van maandag tot en met donderdag via 06-40252901.

 We vinden het leuk om van je te horen! Stuur je cv en motivatiebrief naar recruitment@werkenindekinderopvang.info en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Pedagogisch Medewerker die dol is op sport en spel voor Saartje BSO De Groene Weide

Vind jij het leuk om toffe activiteiten te organiseren en te begeleiden voor onze kinderen? Heb jij zelf een talent dat je hiervoor kunt inzetten? Leuk, dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Onze organisatie

BSO De Groene Weide bevindt zich in de Utrechtse wijk Hoge Weide en is een actieve en levendige BSO met momenteel 4 groepen. De groepen zijn ingedeeld op leeftijd. Ieder lokaal is anders en ieder lokaal biedt kinderen andere speelmogelijkheden. Zo is er bijvoorbeeld een technieklokaal waar kinderen de leukste en mooiste knutselwerken kunnen maken, maar er is ook een gymzaal waar de kinderen hun energie kwijt kunnen.

Onze “familie” van kindgerichte bedrijven heeft 9 labels in de kinderopvang, waaronder Saartje Kinderopvang. Samen vangen wij circa 7.000 kinderen op met ruim 560 medewerkers in het werkgebied Midden Nederland.

 

Wat ga jij doen?

Vol enthousiasme sta jij klaar voor de kinderen als ze uit school komen. Door het diverse aanbod aan activiteiten zoals sport, spel, muziek, koken of techniek ontdekken de kinderen waar hun talenten en interesses liggen en jij stimuleert ze hierin. Uiteraard ga jij ook met de kinderen naar buiten, voor de deur is een grote speelplaats die van verschillende speeltoestellen is voorzien. Kortom, BSO De Groene Weide heeft genoeg te bieden om de kinderen een onvergetelijke middag te bezorgen!

 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een creatieve en originele duizendpoot die bruist van energie. Wij verwachten dat je beschikt over een relevante opleiding op MBO niveau om te kunnen werken in de kinderopvang. Wil je weten of jouw diploma voldoet, kijk dan op www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma. Daarnaast vind je het leuk om de kinderen te stimuleren in sport- en talentontwikkeling.

 

Wat bieden wij jou?

 • Een dienstverband voor 3 middagen per week;
 • Een professionele maar vooral leuke werkomgeving;
 • Een salaris conform de cao kinderopvang; schaal 6 (€ 2.182 – € 2.899) afhankelijk van opleiding en werkervaring;
 • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een reiskostenvergoeding, deelname aan het fietsplan, korting bij collectieve zorgverzekeringen, een eindejaarsuitkering, een mooie regeling wanneer je jouw eigen kind(eren) plaatst een een aanbrengpremie voor nieuwe collega’s;
 • Voldoende mogelijkheden om door te groeien;
 • Een gemotiveerd en gezellig team van collega’s;
 • Een warm welkom!

 

Solliciteren?

Wil je eerst nog een paar vragen stellen? Bel of app met onze recruiter Coby Koelewijn, bereikbaar van maandag tot en met donderdag via 06-40252901.

We vinden het leuk om van je te horen! Stuur je cv en motivatiebrief naar recruitment@werkenindekinderopvang.info en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Flexibele Pedagogisch Medewerker (Oproep) BSO De Oase

“Het is hier fantastisch! Als ik ’s avonds word opgehaald, dan wil ik vaak niet mee naar huis omdat het hier zo leuk is.”

Bij BSO De Oase kunnen we we wel wat hulp gebruiken! Vind jij niets leuker dan kinderen een leuke namiddag bezorgen? Dan ben jij de pedagogisch medewerker die we zoeken. Het gaat om een 0-uren contract, dus als er mensen vrij of ziek zijn ben jij bereid om in te vallen.

 

Onze organisatie

BSO De Oase is gevestigd in de brede school van de Katholieke Basisschool De Wingerd en de Protestants Christelijke Elimschool in Nieuwerkerk aan den IJssel en biedt opvang aan maximaal 60 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Wij werken vanuit het idee dat ieder kind uniek is en dat er bewust aandacht moet worden geschonken aan de eigenwaarde van het kind. De ontwikkeling van eigen persoonlijkheid, talenten en kwaliteiten van het kind staan hierin centraal. Samen spelen en samen leven vinden wij ook belangrijk.

Onze “familie” van kindgerichte bedrijven bestaat uit 9 labels in de kinderopvang, waaronder BSO De Oase. Samen vangen wij circa 7.000 kinderen op met ruim 560 medewerkers in het werkgebied Midden Nederland.

 

Wat ga jij doen?

Als pedagogisch medewerker vang je kinderen na schooltijd met een grote glimlach op. Na een hapje en een drankje nodig je de kinderen uit om deel te nemen aan leuke activiteiten of laat je ze lekker vrij spelen. Natuurlijk begeleid je de groep gedurende de middag met veel enthousiasme en besteed je aandacht aan de ontwikkeling van de kinderen.

 

Wie zoeken wij?

Je houdt er van om lekker bezig te zijn met kinderen van 4 tot 12 jaar. Je bent leergierig en hebt veel liefde en passie voor het vak. Wij verwachten dat je beschikt over een relevant opleiding op MBO niveau om te kunnen werken in de kinderopvang. Wil je weten of jouw diploma voldoet, kijk dan op www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma

 • Je hebt een creatief brein. Elke dag nieuwe activiteiten bedenken, daar draai jij je hand niet voor om;
 • Persoonlijk contact met ouders is voor jou geen probleem;
 • Je helpt je collega’s graag uit de brand;
 • De christelijke identiteit is jou niet vreemd;
 • Je bent het liefst van maandag tot en met vrijdag beschikbaar.

 

Wat krijg je van ons?

Het betreft een functie op oproepbasis, maar de mogelijkheid om het aantal uren uit te breiden is aanwezig. Bovendien kom je terecht in een gezellig team! Je ontvangt een salaris conform de cao kinderopvang; schaal 6 (€ 2.182 – € 2.899) afhankelijk van opleiding en werkervaring en goede arbeidsvoorwaarden waaronder een reiskostenvergoeding, een mooie regeling wanneer je jouw eigen kind(eren) plaatst en een aanbrengpremie voor nieuwe collega’s.

 

Solliciteren?

Wil je eerst een paar vragen stellen? Bel of app met onze recruiter Coby Koelewijn, bereikbaar van maandag tot en met donderdag via 06-40252901.

We vinden het leuk om van je te horen! Stuur je cv en motivatiebrief naar recruitment@werkenindekinderopvang.info en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Vrolijke en energieke Pedagogisch Medewerker voor Peuteropvang en BSO De Eikenboom

Wil jij aan de slag bij een buitenschoolse opvang en peuteropvang in Huizen en terecht komen in een gezellig en divers team? Ben jij creatief, ondernemend en heb jij passie voor het vak? Solliciteer dan op deze leuke en afwisselende functie.

 

Onze organisatie

Middenin het groene Huizen vind je Peuteropvang en BSO De Eikenboom, onderdeel van CKO De Ark. Beide zijn ondergebracht in Protestants Christelijke Basisschool De Ark en dat heeft veel voordelen! Oudere broertjes of zusjes zijn bijvoorbeeld altijd in de buurt. Ook sluit onze opvang aan bij de christelijke identiteit van de school.

Onze “familie” van kindgerichte bedrijven heeft 9 labels in de kinderopvang, waaronder CKO De Ark. Samen vangen wij circa 7.000 kinderen op met ruim 560 medewerkers in het werkgebied Midden Nederland.

 

 

Wat ga je doen?

Peuteropvang

In onze gezellig versierde ruimte ontvang jij de peuters voor een leuke leerzame ochtend. Je begint de ochtend met een gebed en bijbelse liedjes. Daarna organiseer je activiteiten volgens het programma van Uk & Puk en verzin je zelf ook leuke dingen om te doen die niet alleen aansluiten bij de thema’s van de lesmethode maar ook passen bij de christelijke identiteit. Is het thema regen? Dan kun je bijvoorbeeld ook de Ark van Noach bespreken.

BSO

Als de kinderen uit school komen bied jij, nadat ze wat gedronken en gegeten hebben, gezellige activiteiten aan. Dit kan een sportmiddag of een speurtocht zijn. Uiteraard kunnen ze ook gaan knutselen of een spelletje met elkaar doen. Bij mooi weer trek je erop uit met de kinderen naar het strand of de hei en kun je lekker met ze gaan picknicken. Kinderen mogen bij ons zichzelf zijn en doen waar ze op dat moment behoefte aan hebben. Is dat een spannend boek lezen, dan is dat prima.

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste collega die het leuk vindt om op een Peuteropvang en BSO te werken.

Je beschikt minimaal over een relevante opleiding op MBO niveau om te kunnen werken in de kinderopvang. Wil jij weten of jouw diploma voldoet, kijk dan op https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma

 • Je hebt een creatief brein. Elke keer nieuwe activiteiten bedenken, daar draai jij je hand niet voor om;
 • De christelijke identiteit is jou niet vreemd;
 • Je bent in het bezit van een certificaat VVE of je bent bereid dit te gaan behalen.
 • Je bent beschikbaar voor 20 uur per week verdeeld over 4 dagen. Je werkdagen zijn:

Maandagochtend 08.30 – 12.00 uur: Peuteropvang

Woensdagmiddag 13.30 – 18.30 uur: BSO

Donderdagmiddag 13.30 – 18.30 uur: BSO

Vrijdagochtend 08.30 – 14.00 uur: Peuteropvang

 

Wat bieden wij jou?

 • Een fijne, inspirerende werkomgeving;
 • Een contract voor 20 uur per week;
 • Een salaris conform de cao kinderopvang; schaal 6 (€ 2.170 – € 2.887) afhankelijk van opleiding en werkervaring;
 • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een reiskostenvergoeding, deelname aan het fietsplan, een mooie regeling wanneer je jouw eigen kind(eren) plaatst en een aanbrengpremie voor nieuwe collega’s;
 • Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Een gemotiveerd en gezellig team van collega’s;
 • Een warm welkom!

 

Solliciteren?

Denk jij nu dit is dé baan voor mij maar wil je eerst nog een paar vragen stellen? Bel of app met onze recruiter Coby Koelewijn, bereikbaar van maandag t/m donderdag via 06-40252901.

We vinden het leuk om van je te horen! Mail je cv en motivatie naar recruitment@werkenindekinderopvang.info en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Altijd op de hoogte blijven van onze meest recente vacatures? Volg ons dan op:

   

Pedagogisch Medewerker CKO De Ark, BSO De Duif

Bij BSO De Duif kunnen we wel wat hulp gebruiken! Vind jij niets leuker dan kinderen een leuke middag te bezorgen? Dan ben jij de pedagogisch medewerker die we zoeken.

 

Onze organisatie

BSO De Duif is een samenwerking van de Eben Haëzerschool en de Rehobothschool met CKO De Ark. Samen met de scholen organiseren we opvang die aansluit bij de identiteit van de school. Zo sluiten de opvoeding thuis, de educatie op school en de opvang buiten de school op elkaar aan.

Onze “familie” van kindgerichte bedrijven bestaat uit 9 labels in de kinderopvang, waaronder CKO De Ark. Samen vangen wij circa 7.000 kinderen op met ruim 560 medewerkers in het werkgebied Midden Nederland.

 

Wat ga jij doen?

Als pedagogisch medewerker vang je de kinderen na schooltijd met een grote glimlach op. Na een hapje en een drankje nodig je de kinderen uit om deel te nemen aan leuke activiteiten die passen bij de (christelijke) identiteit. Kinderen mogen bij ons zichzelf zijn en doen waar ze op dat moment behoefte aan hebben. Is dat vrij spelen of een spannend boek lezen, dan vinden wij dat prima.

 

Wie zoeken wij?

Wij verwachten dat je minimaal beschikt over een relevante opleiding op MBO niveau om te kunnen werken in de kinderopvang. Wil jij weten of jouw diploma voldoet, kijk dan op https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma. Er is meer mogelijk dan je zou verwachten.

 • Je hebt een creatief brein. Elke keer nieuwe activiteiten bedenken, daar draai jij je hand niet voor om;
 • De christelijke identiteit is jou niet vreemd;
 • Je bent beschikbaar op maandagmiddag, dinsdagmiddag en donderdagmiddag.

 

Wat bieden wij jou?

 • Een dienstverband voor 3 middagen per week;
 • Je ontvangt een salaris conform de cao kinderopvang; schaal 6 (€ 2.170 – € 2.887) afhankelijk van je opleiding en werkervaring;
 • Je krijgt goede arbeidsvoorwaarden waaronder een reiskostenvergoeding, deelname aan het fietsplan, een mooie regeling wanneer je jouw eigen kind(eren) plaatst en een aanbrengpremie voor nieuwe collega’s;
 • Mogelijkheden waardoor jij je verder kunt ontwikkelen;
 • Een gemotiveerd en gezellig team;
 • Een warm welkom!

 

Solliciteren?

Denk jij nu dit is de baan voor mij maar wil je eerst nog een paar vragen stellen? Bel of app met onze recruiter Coby Koelewijn, bereikbaar van maandag t/m donderdag via 06-40252901.

We vinden het leuk om van je te horen! Mail je cv en motivatiebrief naar recruitment@werkenindekinderopvang.info en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Altijd op de hoogte blijven van onze meest recente vacatures? Volg ons dan op:

   

Stoere Medewerker met een creatieve/sportieve achtergrond voor BSO ’t Zand

Beschik jij over het talent om kinderen op creatieve ideeën te brengen en is meedoen met de kinderen voor jou geen vraag, maar een uitgangspunt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Onze organisatie

Buitenschoolse opvang ’t Zand is gevestigd in de wijk Het Zand, Utrecht Leidsche Rijn. In dit complex bevinden zich zowel de Montessorischool Arcade als de Openbare Basisschool Het Zand. Kinderen die deze scholen bezoeken hoeven het gebouw dus niet te verlaten om naar de buitenschoolse opvang te gaan, maar blijven in dezelfde vertrouwde omgeving. Onze BSO is de allerleukste, omdat wij ook aandacht besteden aan Natuur en Cultureel Erfgoed.

Onze ‘”familie” van kindgerichte bedrijven heeft 9 labels in de kinderopvang, waaronder Saartje Kinderopvang. Samen vangen wij circa 7.000 kinderen op met ruim 560 medewerkers in het werkgebied Midden Nederland.

 

Wat ga jij doen?

Als de kinderen na schooltijd binnendruppelen begin je met een hapje en een drankje en vertellen de kinderen wat ze die dag hebben meegemaakt. Daarna onderneem je met de kinderen een leuke activiteit! Dit kan van alles zijn. Ben je creatief en werk je graag met je handen? Dan verzin je een leuke knutselactiviteit of voorstelling. Ben je sportief en of muzikaal? Sport, zing en dans er lekker op los. Niets is te gek bij ons! Hebben de kinderen zin in vrij spelen of lekker een boekje lezen? Dat kan natuurlijk ook.

 

Wat verwachten wij van een nieuwe collega?

Wij verwachten dat je minimaal beschikt over een relevante opleiding op MBO niveau om te kunnen werken in de kinderopvang. Wil jij weten of jouw diploma voldoet, kijk dan op http://www.kinderopvang-werkt-nl/check-mijn-diploma. Er is meer mogelijk dan je zou verwachten.

Je bent een enthousiaste duizendpoot die het leuk vindt om op de BSO te werken. Je bent een kei in het verzinnen/organiseren van stoere, gezellig en creatieve activiteiten. Daarnaast ben je flexibel, positief, kan goed samenwerken en houdt van een grapje!

 

Wat bieden wij jou?

 • Een dienstverband voor minimaal 3 dagen per week;
 • Een professionele en betrokken organisatie;
 • Mogelijkheden waardoor jij je verder kunt ontwikkelen;
 • Een gemotiveerd en gezellig team van collega’s;
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Kinderopvang;
 • Korting bij opvang van eigen kind(eren);
 • Deelname aan het fietsplan;
 • Een warm welkom!

 

Solliciteren?

Wil je eerst een paar vragen stellen? Bel of app met onze recruiter Coby Koelewijn, bereikbaar van maandag tot en met donderdag via 06-40252901.

We vinden het leuk om van je te horen! Stuur je cv en motivatiebrief en recruitment@werkenindekinderopvang.info en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

Altijd op de hoogte blijven van onze meest recente vacatures? Volg ons dan op: